Meni
Košarica

Dojenčki

Dojenčki
Dojenček Cicciobello Bua
5-10 delovnih dni
Znamka: Cicciobello
Punčka Cicciobello Love n' Care je preprosto čudovita, majhen sveženj ljubkosti v modri barvi. Cicciobello Love n' Care zahteva veliko nege in pozornosti, ki jo bo vaš malček oboževal. Kar dela Cicciobello Love n' Care drugačno in posebno ni le to, da je videti kot pravi dojenček, ampak tudi interaktivna stran skrbi za punčko. Vaš otrok se bo naučil odzvati na njen jok ali njena pordela lica, ko g..
79.99€
Brez DDV:65.57€
dojenček v sedežu za hranjenje
3-7 delovnih dni
Dojenček z dodatki, 35cm Dojenček z dodatki, 35cm
3-7 delovnih dni
Z dojenčki je vedno veliko opravil in toooliko zabave. Prikupen dojenček z zvočnimi efekti zna tudi piti in lulati. Kako zabavno! Najprej ga nahrani s priloženimi pripomočki in mu ponudi piti iz stekleničke. Nato ga hitro posadi na kahlico, da se bo polulal. Je že utrujen? Daj mu dudico in ga nežno zazibaj v spanje. Ko se zbudi mu obuj čeveljce in pojdita na sprehod.V kompletu dobiš: Dojenčka, kro..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Ntoys moja mala Ana Ntoys moja mala Ana
3-7 delovnih dni
Ntoys punčka, ki hodi in poje Ntoys punčka, ki hodi in poje
3-7 delovnih dni
Ljubka punčka v čudoviti oblekici zna hoditi in se s teboj pogovarja v angleškem jeziku. Če zaploskaš, prične punčka hoditi in zapoje pesmico. Povedala ti bo, da te ima rada in da jo veseli, da si njena prijateljica, ti pa ji lahko urediš lepo pričesko.Lastnosti:Punčka je visoka 42 cm,hodi in poje,izgovarja fraze,deluje na baterije: 3 x AA (niso priložene)...
31.99€
Brez DDV:26.22€
Punčka Charlotte set 36 cm
5-10 delovnih dni
Znamka: Dolls world
Punčka Charlotte, 36 cm, mehko telo.Set vsebuje: punčko, krtačo za lase, elastiko za čop, čevljeOblačila lahko zamenjašPrimerno za otroke stare 18 mesecev in več..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Zapf Baby Born Dojenček Čarobne oči- fantek, 43 cm Zapf Baby Born Dojenček Čarobne oči- fantek, 43 cm
3-7 delovnih dni
Znamka: Zapf creation
Dojenček Baby Born se je ''rodil'' leta 1991. Že takrat je imel mnogo funkcij in bil zelo podoben pravemu dojenčku. Ob 30-ti obletnici obstoja, je podjetje oblikovalo posebno ''Happy Birthday'' kolekcijo, del katere je tudi dojenček Magic.Izjemno mehko telo omogoča lahkotno in udobno igro, zato bodo tudi najmlajši lahko uživali v igri in enostavnem rokovanju ter številnih možnostih igre,..
69.99€
Brez DDV:57.37€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)