Meni
Košarica

Družabne igre

Družabne igre
Goliath družabna igra Wordsearch Goliath družabna igra Wordsearch
-18 % 3-7 dni
Išči! Najdi! Zatrobi! Revolucionarna igra iskanja besed! Zavrtite igralno podlogo in razkrijte besedo, ki jo boste iskali. Na igralnem polju nato iščite izbrano besedo, tisti, ki jo prvi najde, hitro prime trobljo in zatrobi. Svoje krožce položi na črke izbrane besede in igra se lahko nadaljuje. Pozor! Zmaga tisti, ki ima na igralnem polju največ krožcev. Igra omogoča zabavo za vso družino.Igra vs..
24.99€ 30.49€
Brez DDV:20.48€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE
1-3 dni
Jenga: Fortnite Edition je zabavno doživetje za ljubitelje iger Fortnite in Jenga. Primerna za 2-4 igralce ter za otroke starejše od 8 let, priložena so slovenska navodila.Spominja na videoigro Fortnite, kjer igralci napadajo stolp s svojim Fortnite likom in poskušajo priti na vrh pred vsemi nasprotniki. Pozor – če stolp med igralčevim vzpenjanjem pade, igralec ni več v igri. Obrnite..
29.34€
Brez DDV:24.05€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE
1-3 dni
Zagotovo poznate klasično družabno igro Monopoly, vendar je ta različica navdihnjena z motivi pod licenco L.O.L. Surprise Doll. Ta igra bo prav gotovo pritegnila vse oboževalce priljubljenih likov L.O.L. Surprise. To je angleška različica s slovenskimi navodili.V tej različici ne boste kupovali ozemelj temveč priljubljene lutke iz igre L.O.L. Surprise Doll. Premikajte se po igra..
40.01€
Brez DDV:32.79€
Trefl družana igra hobotnica Trefl družana igra hobotnica
-18 % 3-7 dni
Znamka: Trefl
Družinska igra Hobotnica je igra spretnosti, ki temelji na hitrih nalogah. Cilj vsakega igralca je iz lončkov zgraditi vzorec, kot je predstavljen na kartici, vendar z uporabo samo treh plastičnih tipalk. Igra ponuja dve težavnostni stopnji – osnovno in zahtevnejšo. Komplet vsebuje: - 18 lončkovrazličnih barv, - 9 lovk hobotnice, - 27 kartic z nalogami, - Navodila za igro Igra je primerna za dr..
24.99€ 30.49€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)