Meni
Košarica

Družabne igre

Družabne igre
FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - GAME OF THRONES - 100 4-PACK
1-3 delovnih dni
Figura FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - GAME OF THRONES - 100 4-PACK..
46.68€
Brez DDV:38.26€
FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - MARVEL - 100 4-PACK NAMIZNA IGRA FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - MARVEL - 100 4-PACK NAMIZNA IGRA
1-3 delovnih dni
Marvelova Neskončna vojna eksplodira v Funkoverse v epskem obračunu v namizni igri med Maščevalci Kapitanom Ameriko, Iron Manom, Črnim panterjem in Črno vdovo.O IGRIV strateški igri Funkoverse združite svoje najljubše like in se pomerite v razburljivih igralnih scenarijih. Vsako potezo izberete enega od svojih likov in izvedete dve akciji. Vsak lik ima dostop do osnovnih akcij, kot sta premikanje ..
46.68€
Brez DDV:38.26€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - A GOOFY MOVIE GAME NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - A GOOFY MOVIE GAME
1-3 delovnih dni
Svetovna superzvezdnica Powerline se vrača na turnejo! Pridružite se Maxu in njegovim prijateljem, ki se odpravljajo na pot v tej dogodivščin polni dirki do koncerta!Potujte po zemljevidu in zbirajte zabavne spomine za album. Nato pohitite, da si zagotovite najboljše sedeže, ko bo Powerline stopil na oder!Z igranjem kart zbirajte spomine in potujte na nove lokacije! Vrzi kocko in ugot..
33.34€
Brez DDV:27.33€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - RETURN OF THE HEADLESS HORSEMAN NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - RETURN OF THE HEADLESS HORSEMAN
1-3 delovnih dni
Po polnoči v Sleepy Hollow mesto oživi s strašljivimi zvoki in grozljivimi bitji! Ichabod je prestrašen in potrebuje vašo pomoč! Sodelujte skupaj, da ga pripeljete do pokritega mostu, preden ga Brezglavi jezdec odpelje! To je družinska igra s strašljivo zabavo!Zanimive igralne funkcije:Oživlja zgodbo o duhovih iz Disneyjeve animirane klasike The Legend of Sleepy Hollow!Vključuje figuri Ichaboda in..
33.34€
Brez DDV:27.33€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - STITCH - MERRY MISCHIEF! CARD GAME NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - STITCH - MERRY MISCHIEF! CARD GAME
1-3 delovnih dni
Stitch je pripravljen praznovati božič, vendar ne more zadržati navdušenja!Z vsakim neobvladljivim izbruhom Stitch odvije vedno več daril. Izberite, katera darila boste poskušali pretihotapiti mimo Stitcha. Nato vrzi kocko, da ugotoviš, katera darila bo razvozlal. Shranite največ daril in zmagajte! Kdo lahko reši praznike pred Stitchovo zlobo?Hitro in enostavno za učenje - igro odigrajte v nekaj m..
10.66€
Brez DDV:8.74€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY PIXAR - TOY STORY TALENT SHOW NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY PIXAR - TOY STORY TALENT SHOW
1-3 delovnih dni
Pokažite svoje talente v prijateljskem tekmovanju v igranju kart in izzivih! Balansirali, metali, vrteli in kotalili se boste na poti do čim večjega števila nagradnih kart! Igralci zbirajo nagradne vstopnice za izvajanje talentov in igranje svojih kart.Pristopite in pokažite svoje talente v prijateljskem tekmovanju v igranju kart in izzivih! Na poti do največ nagradnih vozovnic boste balansirali, ..
26.67€
Brez DDV:21.86€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES E.T. THE EXTRA-TERRESTRIAL NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES E.T. THE EXTRA-TERRESTRIAL
1-3 delovnih dni
Od doma je oddaljen 3 milijone svetlobnih let in potrebuje vašo pomoč pri vrnitvi! Izvenzemeljski E.T. je ostal zadaj, zdaj pa po njega prihajajo zvezni agenti! V tej kooperativni pustolovski igri igrajte kot Elliott, Gertie, Michael in Greg ter si skupaj prizadevajte, da bi E.T.-ja poslali domov. S kolesom se vozite po soseski, uporabljajte bližnjice in rampe, da se izognete agentom. Zberite pred..
53.35€
Brez DDV:43.73€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE
1-3 delovnih dni
Jenga: Fortnite Edition je zabavno doživetje za ljubitelje iger Fortnite in Jenga. Primerna za 2-4 igralce ter za otroke starejše od 8 let, priložena so slovenska navodila.Spominja na videoigro Fortnite, kjer igralci napadajo stolp s svojim Fortnite likom in poskušajo priti na vrh pred vsemi nasprotniki. Pozor – če stolp med igralčevim vzpenjanjem pade, igralec ni več v igri. Obrnite..
29.34€
Brez DDV:24.05€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - JAMES BOND NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - JAMES BOND
1-3 delovnih dni
Nova izdaja 007 Monopoly, posodobljena za No Time To Die (2020), vas popelje skozi vseh 25 filmov o Jamesu Bondu. Ta igra ima "licensed to thrill", saj se največji supervohun na svetu združuje z najbolj priljubljeno družabno igro na svetu, Monopoly!Za starost 8+Za igralce 2-6..
60.02€
Brez DDV:49.20€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE
1-3 delovnih dni
Zagotovo poznate klasično družabno igro Monopoly, vendar je ta različica navdihnjena z motivi pod licenco L.O.L. Surprise Doll. Ta igra bo prav gotovo pritegnila vse oboževalce priljubljenih likov L.O.L. Surprise. To je angleška različica s slovenskimi navodili.V tej različici ne boste kupovali ozemelj temveč priljubljene lutke iz igre L.O.L. Surprise Doll. Premikajte se po igra..
40.01€
Brez DDV:32.79€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY FRIENDS EDITION
1-3 delovnih dni
Pripravite se na veliko zabave s to igro Monopoly: z mesti, liki in frazami, ki jih je navdihnila legendarna televizijska serija. Po igralni plošči se premikajte kot Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey ali Chandler in odkrijte kultne trenutke Prijateljev, kot so smešna velikanska naprava za zbadanje ali Monicina in Chandlerjeva poroka. Kartici Chance in Community Chest se imenujeta kartici Apartmen..
60.02€
Brez DDV:49.20€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION
1-3 delovnih dni
V tej igri MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION igralci potujejo po igralni plošči in varujejo čim več nepremičnin. Več ko jih zavarujejo, več najemnine lahko zberejo od kolegov Eternals v obliki enot kozmične energije.Igralci lahko izberejo enega od 10 žetonov Monopoly Eternal, od katerih ima vsak edinstveno sposobnost super junaka, ki lahko spremeni potek igre. Zmaga tisti igralec, ki ima zadnji eno..
60.02€
Brez DDV:49.20€
NAMIZNE SESTAVLJANKA FUNKO GAMES POP! PUZZLES - AVATAR: THE LAST AIRBENDER NAMIZNE SESTAVLJANKA FUNKO GAMES POP! PUZZLES - AVATAR: THE LAST AIRBENDER
1-3 delovnih dni
Opazujte svoje najljubše like iz filma Avatar: The Last Airbender, kako se oblikujejo, ko sestavljate 500 koščkov zabave!To je popolna uganka za vso družino, ki jo odlikuje izvirna ilustracija, navdihnjena z uspešnico Avatar: The Last Airbender.Značilnosti:Živahna umetnina v slogu Pop! velikosti 45,7 × 61 cm500 kosov je popolna velikost za male in velike ljubitelje sestavljankMatiran zaključek in ..
22.67€
Brez DDV:18.58€
NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - COLLECTABLES - QUIDDITCH NAMIZNA IGRA ŠAH NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - COLLECTABLES - QUIDDITCH NAMIZNA IGRA ŠAH
1-3 delovnih dni
Odličen šahovski komplet, ki temelji na najljubšem športu čarovniškega sveta - Quidditchu. Prefinjeno izdelani šahovnici so priloženi tudi štirje različni kompleti srebrnih in pozlačenih figur, povezanih s Quidditchem, kar pomeni, da lahko igrate kot vaša najljubša hiša Bradavičarke.Igralna deska meri približno 34 cm v kvadrat in 7,5 cm v višino...
333.50€
Brez DDV:273.36€
NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - GIFTS - GRINGOTTS BANK ESCAPE 1000PC JIGSAW PUZZLE SESTAVLJANKA NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - GIFTS - GRINGOTTS BANK ESCAPE 1000PC JIGSAW PUZZLE SESTAVLJANKA
1-3 delovnih dni
NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - GIFTS - GRINGOTTS BANK ESCAPE 1000PC JIGSAW PUZZLE je sestavljanka s 1000 kosi, ki prikazuje dramatičen pobeg Harryja, Rona in Hermione iz banke Gringotts na hrbtu ukrajinskega zmaja Ironbelly.Značilnosti:Sestavljena sestavljanka meri približno 86×33 cm.Priporočena starost 14+..
33.34€
Brez DDV:27.33€
NOBLE COLLECTION - JUMANJI ZBIRATELJSKA NAMIZNA IGRA REPLICA NOBLE COLLECTION - JUMANJI ZBIRATELJSKA NAMIZNA IGRA REPLICA
1-3 delovnih dni
Čudovito izdelana popolna replika kultne namizne igre Jumanji z navodili in dodatki za razburljivo igranje za 2-4 igralce.Priloženi so totemi, kocke in igralne karte. Ko je igralna plošča zaprta, meri približno 16 x 11 x 4 cm.Priporočena starost 14+..
200.10€
Brez DDV:164.01€
Nogometna igra 390512
5-10 delovnih dni
Znamka: Denis
Velikost 63 x 36 cm. Enostavno s svojim čepkom skušaj žogo-ploščico zadeti gol nasprot- nika. Podlaga je zelo drseča in žo- ga zelo hitra. Za 2 igralca 5+..
24.99€30.49€
Brez DDV:20.48€
TOP TRUMPS - QUIZ - HARRY POTTER NAMIZNA IGRA TOP TRUMPS - QUIZ - HARRY POTTER NAMIZNA IGRA
1-3 delovnih dni
Mislite, da poznate Harryja Potterja in čarovniški svet? No, zdaj imate priložnost, da to dokažete s kvizom Top Trumps Quiz with a Twist. 500 vprašanj na 100 karticah z veličastnimi podobami Harryja Potterja in obilico zanimivosti! Ali lahko odgovorite na več vprašanj kot vaš dvobojevalec....in se spomnite, kaj ste slišali pred nekaj trenutki?Ključne značilnosti:Zabavna igra Harry Potter in čarovn..
20.00€
Brez DDV:16.39€
TOP TRUMPS - QUIZ - PUB QUIZ NAMIZNA IGRA TOP TRUMPS - QUIZ - PUB QUIZ NAMIZNA IGRA
1-3 delovnih dni
Zgrabite pint in izberite ime svoje ekipe, ker ima Top Trumps Quiz with a Twist zdaj izdajo Pub Quiz! 500 vprašanj v 5 različnih kategorijah: šport, glasba, film in TV, znanost in splošno znanje. S kartami o vseh temah, od umetnosti, živali, oglasov in akronimov do igrač, transporta, tehnologije in tematskih melodij, z desetletji, hrano in pijačo ter celo vremenom, je nekaj za preizkusiti možgane ..
20.00€
Brez DDV:16.39€
TOP TRUMPS - QUIZ - STAR WARS NAMIZNA IGRA TOP TRUMPS - QUIZ - STAR WARS NAMIZNA IGRA
1-3 delovnih dni
Ste strokovnjak za Vojno zvezd? Ali lahko ugotovite razliko med epizodami 4-6 in 1-3? Se lahko spomnite določenih prizorov iz Epizode 7: Sila se prebuja? Odpotujte v galaksijo daleč, daleč stran in preizkusite svoje znanje o Vojni zvezd, da vidite, ali ste sila, s katero je treba računati. S 500 vprašanji, na katere je treba odgovoriti, je igra odlična za vso družino, ne glede na to, ali želite hi..
21.33€
Brez DDV:17.49€
Prikazujem 1 od 20 do 26 (2 strani)