Meni
Košarica

Družabne igre

Družabne igre
CARDS AGAINST HUMANITY EVERYTHING BOX ZABAVNE IGRALNE KARTE
1-3 delovnih dni
Cards Against Humanity je zabava za šaljive ljudi. Igra je preprosta. Vsak krog en igralec postavi vprašanje s črne karte, vsi ostali pa odgovorijo s svojo najbolj smešno belo karto.  Škatla Everything Box vsebuje 300 povsem novih kart, ki jih lahko dodate v svoj komplet kart CARDS AGAINST HUMANITY. Radi bi rekli, da smo ga poimenovali Škatla za vse, ker ima ogledalo našega razdrobljeneg..
38.42€
Brez DDV:31.49€
CARDS AGAINST HUMANITY NERD BUNDLE ZABAVNE IGRALNE KARTE CARDS AGAINST HUMANITY NERD BUNDLE ZABAVNE IGRALNE KARTE
1-3 delovnih dni
Danes se vsak ima za piflarja. Zato je Nerd Bundle odlična marketinška ideja. Ta paket vsebuje 192 kart, ki so bile predhodno izdane iz Fantasy, Geek, Sci-Fi, World Wide Web, Human in A.I. Paketi, plus deset povsem novih kart, ki smo jih zapakirali v zadnji sekundi. To je razširitveni paket, zato morate najprej kupiti Cards Against Humanity.Si piflar?Vsebuje deset novih kart in 192 kart, ki so bil..
38.42€
Brez DDV:31.49€
FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - MARVEL - 100 4-PACK NAMIZNA IGRA FUNKO GAMES: FUNKOVERSE - MARVEL - 100 4-PACK NAMIZNA IGRA
1-3 delovnih dni
Marvelova Neskončna vojna eksplodira v Funkoverse v epskem obračunu v namizni igri med Maščevalci Kapitanom Ameriko, Iron Manom, Črnim panterjem in Črno vdovo.O IGRIV strateški igri Funkoverse združite svoje najljubše like in se pomerite v razburljivih igralnih scenarijih. Vsako potezo izberete enega od svojih likov in izvedete dve akciji. Vsak lik ima dostop do osnovnih akcij, kot sta premikanje ..
34.99€44.82€
Brez DDV:28.68€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - A GOOFY MOVIE GAME NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - A GOOFY MOVIE GAME
1-3 delovnih dni
Svetovna superzvezdnica Powerline se vrača na turnejo! Pridružite se Maxu in njegovim prijateljem, ki se odpravljajo na pot v tej dogodivščin polni dirki do koncerta!Potujte po zemljevidu in zbirajte zabavne spomine za album. Nato pohitite, da si zagotovite najboljše sedeže, ko bo Powerline stopil na oder!Z igranjem kart zbirajte spomine in potujte na nove lokacije! Vrzi kocko in ugot..
24.99€32.01€
Brez DDV:20.48€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - RETURN OF THE HEADLESS HORSEMAN NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY - RETURN OF THE HEADLESS HORSEMAN
1-3 delovnih dni
Po polnoči v Sleepy Hollow mesto oživi s strašljivimi zvoki in grozljivimi bitji! Ichabod je prestrašen in potrebuje vašo pomoč! Sodelujte skupaj, da ga pripeljete do pokritega mostu, preden ga Brezglavi jezdec odpelje! To je družinska igra s strašljivo zabavo!Zanimive igralne funkcije:Oživlja zgodbo o duhovih iz Disneyjeve animirane klasike The Legend of Sleepy Hollow!Vključuje figuri Ichaboda in..
24.99€32.01€
Brez DDV:20.48€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY PIXAR - TOY STORY TALENT SHOW NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES DISNEY PIXAR - TOY STORY TALENT SHOW
1-3 delovnih dni
Pokažite svoje talente v prijateljskem tekmovanju v igranju kart in izzivih! Balansirali, metali, vrteli in kotalili se boste na poti do čim večjega števila nagradnih kart! Igralci zbirajo nagradne vstopnice za izvajanje talentov in igranje svojih kart.Pristopite in pokažite svoje talente v prijateljskem tekmovanju v igranju kart in izzivih! Na poti do največ nagradnih vozovnic boste balansirali, ..
19.99€25.61€
Brez DDV:16.39€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES E.T. THE EXTRA-TERRESTRIAL NAMIZNA DRUŽABNA IGRA FUNKO GAMES E.T. THE EXTRA-TERRESTRIAL
1-3 delovnih dni
Od doma je oddaljen 3 milijone svetlobnih let in potrebuje vašo pomoč pri vrnitvi! Izvenzemeljski E.T. je ostal zadaj, zdaj pa po njega prihajajo zvezni agenti! V tej kooperativni pustolovski igri igrajte kot Elliott, Gertie, Michael in Greg ter si skupaj prizadevajte, da bi E.T.-ja poslali domov. S kolesom se vozite po soseski, uporabljajte bližnjice in rampe, da se izognete agentom. Zberite pred..
51.23€
Brez DDV:41.99€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - JAMES BOND NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - JAMES BOND
1-3 delovnih dni
Nova izdaja 007 Monopoly, posodobljena za No Time To Die (2020), vas popelje skozi vseh 25 filmov o Jamesu Bondu. Ta igra ima "licensed to thrill", saj se največji supervohun na svetu združuje z najbolj priljubljeno družabno igro na svetu, Monopoly!Za starost 8+Za igralce 2-6..
57.63€
Brez DDV:47.24€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE
1-3 delovnih dni
Zagotovo poznate klasično družabno igro Monopoly, vendar je ta različica navdihnjena z motivi pod licenco L.O.L. Surprise Doll. Ta igra bo prav gotovo pritegnila vse oboževalce priljubljenih likov L.O.L. Surprise. To je angleška različica s slovenskimi navodili.V tej različici ne boste kupovali ozemelj temveč priljubljene lutke iz igre L.O.L. Surprise Doll. Premikajte se po igra..
29.99€38.42€
Brez DDV:24.58€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY FRIENDS EDITION
1-3 delovnih dni
Pripravite se na veliko zabave s to igro Monopoly: z mesti, liki in frazami, ki jih je navdihnila legendarna televizijska serija. Po igralni plošči se premikajte kot Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey ali Chandler in odkrijte kultne trenutke Prijateljev, kot so smešna velikanska naprava za zbadanje ali Monicina in Chandlerjeva poroka. Kartici Chance in Community Chest se imenujeta kartici Apartmen..
44.99€57.63€
Brez DDV:36.88€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION
1-3 delovnih dni
V tej igri MONOPOLY MARVEL ETERNALS EDITION igralci potujejo po igralni plošči in varujejo čim več nepremičnin. Več ko jih zavarujejo, več najemnine lahko zberejo od kolegov Eternals v obliki enot kozmične energije.Igralci lahko izberejo enega od 10 žetonov Monopoly Eternal, od katerih ima vsak edinstveno sposobnost super junaka, ki lahko spremeni potek igre. Zmaga tisti igralec, ki ima zadnji eno..
44.99€57.63€
Brez DDV:36.88€
NAMIZNE SESTAVLJANKA FUNKO GAMES POP! PUZZLES - AVATAR: THE LAST AIRBENDER NAMIZNE SESTAVLJANKA FUNKO GAMES POP! PUZZLES - AVATAR: THE LAST AIRBENDER
1-3 delovnih dni
Opazujte svoje najljubše like iz filma Avatar: The Last Airbender, kako se oblikujejo, ko sestavljate 500 koščkov zabave!To je popolna uganka za vso družino, ki jo odlikuje izvirna ilustracija, navdihnjena z uspešnico Avatar: The Last Airbender.Značilnosti:Živahna umetnina v slogu Pop! velikosti 45,7 × 61 cm500 kosov je popolna velikost za male in velike ljubitelje sestavljankMatiran zaključek in ..
21.76€
Brez DDV:17.84€
NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - COLLECTABLES - QUIDDITCH NAMIZNA IGRA ŠAH NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - COLLECTABLES - QUIDDITCH NAMIZNA IGRA ŠAH
1-3 delovnih dni
Odličen šahovski komplet, ki temelji na najljubšem športu čarovniškega sveta - Quidditchu. Prefinjeno izdelani šahovnici so priloženi tudi štirje različni kompleti srebrnih in pozlačenih figur, povezanih s Quidditchem, kar pomeni, da lahko igrate kot vaša najljubša hiša Bradavičarke.Igralna deska meri približno 34 cm v kvadrat in 7,5 cm v višino...
249.99€320.24€
Brez DDV:204.91€
NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - GIFTS - GRINGOTTS BANK ESCAPE 1000PC JIGSAW PUZZLE SESTAVLJANKA NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - GIFTS - GRINGOTTS BANK ESCAPE 1000PC JIGSAW PUZZLE SESTAVLJANKA
1-3 delovnih dni
NOBLE COLLECTION - HARRY POTTER - GIFTS - GRINGOTTS BANK ESCAPE 1000PC JIGSAW PUZZLE je sestavljanka s 1000 kosi, ki prikazuje dramatičen pobeg Harryja, Rona in Hermione iz banke Gringotts na hrbtu ukrajinskega zmaja Ironbelly.Značilnosti:Sestavljena sestavljanka meri približno 86×33 cm.Priporočena starost 14+..
24.99€32.01€
Brez DDV:20.48€
NOBLE COLLECTION - JUMANJI ZBIRATELJSKA NAMIZNA IGRA REPLICA NOBLE COLLECTION - JUMANJI ZBIRATELJSKA NAMIZNA IGRA REPLICA
1-3 delovnih dni
Čudovito izdelana popolna replika kultne namizne igre Jumanji z navodili in dodatki za razburljivo igranje za 2-4 igralce.Priloženi so totemi, kocke in igralne karte. Ko je igralna plošča zaprta, meri približno 16 x 11 x 4 cm.Priporočena starost 14+..
149.99€192.14€
Brez DDV:122.94€
Prikazujem 1 od 15 do 15 (1 strani)