Meni
Košarica

Spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih...

Družabne igre

Družabne igre
Družabna igra Zombie Blast
-18 % 5-10 dni
Znamka: Dragon-i toys
Pozor, Zombiji so oživeli. Pred njimi ni varen nihče. Obrani se pred njimi s pomočjo laserske pištole. Vsakič, ko ga 3 krat zadeneš mu odpade ena roka, ko ga ustreliš še 3 krat mu odpade tudi druga roka. Ko ga boš devetkrat zadel, bo Zombi padel na tla in bo premagan. Pištola ima domet 4,5 m. V setu: 1 Zombi in pištola. Primerno za otroke stare 6 let dalje. Potrebne baterije: 6 x AAA (niso vključe..
34.99€ 42.69€
Brez DDV:28.68€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA JENGA FORTNITE
1-3 dni
Jenga: Fortnite Edition je zabavno doživetje za ljubitelje iger Fortnite in Jenga. Primerna za 2-4 igralce ter za otroke starejše od 8 let, priložena so slovenska navodila.Spominja na videoigro Fortnite, kjer igralci napadajo stolp s svojim Fortnite likom in poskušajo priti na vrh pred vsemi nasprotniki. Pozor – če stolp med igralčevim vzpenjanjem pade, igralec ni več v igri. Obrnite vrt..
21.73€
Brez DDV:17.81€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - FORTNITE EDITION V2 NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - FORTNITE EDITION V2
1-3 dni
V tej razburljivi izdaji namizne igre Monopoly Fortnite igralci igrajo za lokacije, se borijo proti nasprotnikom in se izogibajo nevihtam, vse samo, da bi preživeli. Igranje, oblikovanje in zabava so sestavni deli družabne igre, katero navdihujejo elementi iz priljubljene video igre, vključno z lokacijami in kartami.Namesto denarja za monopol igralci zaslužijo zdravstvene točke (HP). Najprej izber..
24.70€
Brez DDV:20.24€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - IGRA PRESTOLOV NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - IGRA PRESTOLOV
1-3 dni
Priljubljena igra Monopoly zdaj tudi v različici, ki so jo navdihnili liki iz Igre prestolov. To je angleška različica, s slovenskimi navodili! Igralci lahko potujejo po legendarnem Westerosu in trgujejo na njegovih lokacijah. Igra vsebuje 6 redkih družinskih žetonov, katerim obljubljate svojo zvestobo ter posebno kartico Iron Throne, ki s pritiskom na gumb predvaja zvok, da vas popelje v avt..
39.52€
Brez DDV:32.39€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - L.O.L. SURPRISE
1-3 dni
Zagotovo poznate klasično družabno igro Monopoly, vendar je ta različica navdihnjena z motivi pod licenco L.O.L. Surprise Doll. Ta igra bo prav gotovo pritegnila vse oboževalce priljubljenih likov L.O.L. Surprise. To je angleška različica s slovenskimi navodili.V tej različici ne boste kupovali ozemelj temveč priljubljene lutke iz igre L.O.L. Surprise Doll. Premikajte se po igralni plošč..
29.64€
Brez DDV:24.29€
NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - MANDALORIAN NAMIZNA DRUŽABNA IGRA MONOPOLY - MANDALORIAN
1-3 dni
V družabni igri Monopoly: Star Wars Mandalorian edition lahko igralci igrajo kot Mandalorian, Cara Dune, IG-11 ali Kuiil. Pridobivanje žetonov Child omogoča igralcem, da izboljšajo posebne sposobnosti svojega lika in uporabijo edinstvene sposobnosti The Child-a. Kupujte skrivališča, zmagujte v bitkah in si prislužite »Imperial«  kredite. Zmaga igralec z največ Imperial krediti, vendar bodite ..
49.40€
Brez DDV:40.49€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)